Toate categoriile

Anunţuri pe categorii

Adaugă un anunț

Este gratuit, fără înregistrare! Durează mai puțin de 1 minut

Politica de confidențialitate

Ca urmare a utilizării de către dumneavoastră a acestui site, www.anunturi66.ro poate obține diverse informații despre dumneavoastră cum ar fi: locație, număr de telefon, e-mail, browser folosit, sistem de operare, adresa IP, etc. Toate aceste informații vor fi sub protecția confidențialității acestui site și sunt folosite exclusiv pentru a vă face navigarea și folosirea site-ului www.anunturi66.ro mult mai ușoară.

Ce date colectăm și de ce le colectăm?

Singurele informații cu caracter personal pe care le deținem, sunt numărul de telefon și adresa de e-mail. Aceste date sunt folosite în compunerea anunțurilor.

Anunturi66.ro nu oferă, momentan, posibilitatea utilizatorilor de a-și crea un cont sau de a-și oferi date sensibile către website.

Formularul de contact

Adresele de e-mail folosite de către utilizatori în formularul de contact sunt folosite doar pentru a comunica cu administratorul site-ului. Aceste adrese de e-mail nu sunt folosite în scopuri de marketing sau alte scopuri, altele decât cele pentru care utilizatorul și-a dat consimțământul (atunci când a completat formularul de contact).

Analitice

Anunturi66.ro folosește un program de analitice anonime ce nu stochează date cu caracter personal. Aceste softuri se folosesc doar de informații ce nu pot duce la fiecare utilizator în parte. Ex: browser, țară. Pentru mai multe detalii accesati https://marketingplatform.google.com/about/analytics

Cu cine partajăm datele dumneavoastră?

Datele pe care le deținem nu sunt partajate cu niciun terț sau partener. Anunturi66.ro nu are parteneri cu care partajază datele personale.

Cât timp păstrăm datele?

Dacă adaugi un anunț acesta împreună cu datele sunt păstrate 6 luni. În cazul în care nu dorești reînnoirea anunțului acestea se vor șterge automat după o perioadă de 6 luni.

Cine are acces la datele dumneavoastră?

Accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, stocate pe serverele site-ului se face doar de către administratorul site-ului, doar pentru a comunica cu utilizatorul. Numele și e-mail-ul sunt afișate în pagina anunțului.

Conform legilor în vigoare, orice utilizator al site-ului poate opta pentru eliminarea definitivă a mailului și a datelor confidențiale din baza de date.

Unde sunt păstrate toate datele cu caracter personal?

Toate datele dumneavoastră sunt păstrate pe servere securizate și criptate. Accesul la aceste date este foarte bine gestionat și securizat. Site-ul www.anunturi66.ro folosește certificate SSL iar toate conexiunile către parteneri/utilizatori sunt criptate.

Care sunt drepturile dumneavoastră?

Mai multe informații - Protecția datelor

Informații de contact

Adresă de e-mail:

Formular de contact: https://www.anunturi66.ro/contact

Termeni și condiții
Politicile noastre
Suntem pe Google+ vissio
Părerea ta contează!

Vrem să adaptăm site-ul în funcție de nevoile dumneavoastră.


Feedback
Facebook